ROKAS IR LAURYNAS – VASAROS ĮKVĖPK

„Norim ir tikimės, kad įnešim dar daugiau pozityvo į Jūsų vasaros dienas, pamiršim žiemos rūpesčius bei su plačia šypsena pasitiksim visus vasaros malonumus!“, – linksmai nusiteikę pasakojo Rokas ir Laurynas.

DAINOTAS VARNAS – MAN VISADA PRIMINSI VASARĄ

„Manau, mes per dažnai linkę slėpti savo jausmus. Droviai vengiame kalbėti apie meilę. O veltui, juk tai – gražiausias jausmas. Linkiu kiekvienam išgyventi bent vieną meilės kupiną vasarą. Tikiuosi per šiuos kelis jos mėnesius jums nutiks kai kas gražaus, ką galėsite prisiminti“, – sako dainininkas.

QUEENS OF ROSES – VASARA MANO

Dainuodamos šią dainą merginos tiesiog norėjo padovanoti geros nuotaikos dozę ir pakviesti visus švęsti vasarą!

CHEROCKEE, IRŪNA – KVEPIANTI VASARA

„Tai daina, kuri neša pozityvumą, lengvumą, laisvės jausmą ir gerą nuotaiką. Pati dainos idėja subrendo karantino laikotarpiu, kuomet laisvės poreikis darėsi vis didesnis ir didesnis. Pagaliau mes vėl galim mėgautis tuo, kas kažkada mums buvo įprasta“, – sako Irūna ir Rokas.

MARTYNAS KAVALIAUSKAS – VASARA

Atlikėjas teigė, kad dainos tema, be abejo, labiausiai sietina su teigiamų jausmų ir emocijų banga, kurią mums atneša kiekviena vasara.

VANILINIS DANGUS – GAL KITĄ VASARĄ

„Žinoma, tai daina apie meilę ir jausmus, kai viltis gyva net po metų – juk kai myli ar kažkuo susižavi, tikrai sulauksi: ir kitos vasaros, ir mylimo žmogaus. Kitą vasarą gal nutiks tai, ko troškai ir norėjai šią, bet dėl tam tikrų priežasčių to nenutiko“, – juokiasi grupės nariai.