69 DANGUJE – LIK DABAR IR ČIA

„Lik dabar ir čia“ – tai šilta, nerūpestinga ir vasariškiems nuotykiams sukurta daina. Merginos sako, jog ji buvo įkvėpta vasariškos saulės ir geros nuotaikos.

QUEENS OF ROSES – NAKTIES NEGANA

Grįžusios į įrašų studiją, Akvilė Kisielienė, Giedrė Linkevičienė ir Monika Mėčiūtė vieningai sutarė, kad jų muzika turi įnešti pozityvumo ir laisvės pojūtį į kiekvieno kasdienybę. Taip gimė vasariško lengvumo, jaunatviško polėkio ir entuziazmo kupina daina, kurią papildo vienoje gražiausių Lietuvos vietų filmuotas vaizdo klipas.

VEGA – AR BŪSI MANO VASARA

„Mums meilė – tai vasara. Nors kartais būna ir lietingų dienų, vis tiek galų gale išvystame spindulius, pajaučiame šilumą ir džiaugsmas vėl sugrįžta. O ar žinote, kada vasara yra pati geriausia? Kai pradedame įsimylėti, kai patiriame tokius jausmus, kokių niekada nesame jautę. Linkime kiekvienam gyvenime sutikti tą žmogų, kuris atneš meilę ir vasarą į jūsų širdį. O kas tokį žmogų jau yra suradęs – kad ta vasara visada būtų šilta ir saulėta ir su kuo mažiau apniukusi“, – pasakojo grupės „VEGA“ merginos, pristatydamos savo naujausią dainą.

VYŠNIOS – KAIP AŠ ILGIUOS

Tai daina apie viską, ką esame pačios patyrusios: apie jaunystę, apie nemigo naktis, meiles. Tiesiog tarsi įprasminame savo pastarąjį dešimtmetį. Labai tikimės, kad kiekvienas šiame kūrinyje atras kažką savo, nes juk visi išgyvename panašius dalykus, potyrius“, – pristatydamos dainą sakė grupės narės.

MAN-GO – LAIKU

Merginos prisiminė senosios „Mango“ grupės darbus, perklausė dainas, kurios kadaise nepateko į didžiulio populiarumo sulaukusius grupės albumus, ir rado kai ką, kas šiandien suskambėjo visiškai naujai ir netikėtai. Dainos „Laiku“ melodijos motyvas pasiskolintas iš vieno iš senųjų kūrinių. Įvilktas į naują teksto ir aranžuotės rūbą jis suskambo šiuolaikiškai ir maloniai nustebino net pačias merginas.

PINUP GIRLS – VESK IŠ PROTO

„Norėjome vasaros metu pristatyti lengvą, paprastą ir smagią dainą. Tikriausiai, dauguma žmonių neįsivaizduoja vasaros be meilės nuotykių, įsimylėjimo drugelių pilvuose, flirtuojančių akių kontakto ir nepamirštamų žvaigždėtų naktų kartu“, – romantiškai apie savo dainą kalba „Pinup Girls“.