PIKASO – PABUČIUOSIU TAVE

„Kas bent kartą mylėjo gyvenime ir susidūrė su sunkumais santykiuose žino: patys stipriausi išgyvenimai būna tada, kai nutolusio mylimo žmogaus vertė atrodo dar didesnė. Tačiau tai ne visada padeda sugrąžinti artumą. Bet stengtis susivokti, kas vyksta – labai svarbu. Kitaip neužbaigti santykiai, neišsakyti žodžiai, neišsiaiškintos situacijos užguls kasdienybę nepakeliama našta“, – apie dainą kalbėjo grupės nariai.

MANTAS – PABUČIUOK MANE

Mantas pripažįsta, kad jam yra lengviau dainuoti, nei kalbėti: „Pats tekstas yra apie tai, kad man dažnai nesigauna su klausytojais bendrauti žodžiais, o daug lengviau išreikšti, kokie jie man svarbūs – būtent per muziką – dainuojant. Taigi, „Pabučiuok mane“ yra tarsi apkabinimas, padėka, mano ištikimiausiems klausytojams“, – – sako atlikėjas.

KARALIAI – BUČIUOK MANE KARŠTAI

Charizmatiškasis Lietuvos pop muzikos duetas „Karaliai“ taip pat yra apdainavę „karštuosius“ bučinius.

2KVĖPAVIMAS – PRANCŪZIŠKAS BUČINYS

Sąvoka „prancūziškas bučinys“ į anglų kalbą įtraukta po to, kai britų kariai pamatė, kaip aistringai prancūzai bučiavo savo žmonas.

ELEY – PIRMAS BUČINYS

Pasak atlikėjos, mes visi turime pirmo bučinio istoriją. „Tikiuosi, kad klausantis kūrinio mano gerbėjus užplūs prisiminimai, daina sukels emocijas, jausmus, patirtus kiek anksčiau“, – šypteli žinoma dainininkė.

VIKTORIJA, VASHA – TAVASIS BUČINYS

Trisdešimt metų – prieš tiek laiko dainininkė Viktorija Mauručaitė pirmą kartą sudainavo iki šiol populiarią dainą „Tavasis bučinys“. „Nereikėjo jokių didelių pastangų ar viešųjų ryšių kampanijų, kurių tais laikas net ir nebuvo, tačiau kūrinys žaibiškai išpopuliarėjo“, – pasakojo V.Mauručaitė, legendinės grupės „Viktorija ir „Vitražas“ narė.