„Jeigu kas paklaustų, ką įsimintino esu padaręs savo šaliai, atsakyčiau nedvejodamas: parašiau šią dainą,“– pristatydamas naujausią savo kūrinį „Ar norėtum?“ sako atlikėjas, televizijos laidų ir renginių vedėjas Giedrius Leškevičius.

Dainos „rūbas“ – vaizdo klipas – buvo nufilmuotas simbolinėje vietoje – prie monumento „Laisvės kelias“, skirto įamžinti Baltijos kelią. Klipe filmavosi ir abu Giedriaus sūnūs – aštuonmetis Kasparas ir dvylikametis Faustas.

„Pasakojau vaikams, kad žmonių tikėjimas šalies laisve buvo toks stiprus, kad susikibę rankomis sujungė visas tris Baltijos šalis. Norisi ir dabar Lietuvą tikinčią ir laimingą matyti. Norisi visus, kuriuos myliu, matyti laimingus…“– su jauduliu kalba Giedrius.

Su šia daina Giedrius įpusėjo antrojo autorinio albumo įrašus ir žada ją pristatyti jau artimiausiuose savo koncertuose Alytuje, Šakiuose ir Vilniuje. „Ar norėtum?“ aranžuotę sukūrė Andrius Bernatonis, o gitaros solo partijas įrašė vienas geriausių Lietuvos gitaristų Giedrius Balčiūnas – Mr.Jumbo, kuris groja ir G.Leškevičiaus suburtoje grupėje. Vaizdo klipą kūrė operatorius ir režisierius Žygimantas Kaminskas.