LINAS IR SIMONA – WHAT’S HAPPENED TO YOUR LOVE (2004 M.)

Lietuva sugrįžo į konkursą 2004 metais. Europos transliuotojų sąjunga, dėl padidėjusio šalių, norinčių dalyvauti konkurse skaičiaus, pirmą kartą nusprendė padaryti pusfinalį, iš kurio 10 geriausiai pasirodžiusių valstybių pateko į finalą. Lietuvių duetas pasirodė 12 numeriu iškart po tais metais laimėjusios Ruslanos.

LAURA & THE LOVERS – LITTLE BY LITTLE (2005 M.)

Garbė 2005 metais surengti jubiliejinį penkiasdešimtąjį tarptautinį „Eurovizijos” dainų konkursą atiteko Ukrainai. Burtai lėmė, kad Laura & The Lovers pusfinalyje pasirodė 2 numeriu. Mūsų atstovams dar prieš konkursą buvo pranašaujama nebloga vieta „Eurovizijoje”, bet Lietuvos vardas vėl neatsidurė tarp dešimties geriausiai pasirodžiusių pusfinalyje, o paskelbus išsamius rezultatus paaiškėjo, kad grupė liko paskutinė, surinkusi tik 17 taškų.

LT UNITED – WE ARE THE WINNERS (2006 M.)

Gegužės 18 ir 20 dienomis, Helenos Paparizou sėkmingo pasirodymo Kijeve dėka, „Eurovizijos” konkursas buvo rengiamas Graikijos sostinėje – Atėnuose. Burtai lėmė, kad „LT United” pusfinalyje pasirodė gana geru 18 numeriu iš 23. Surinkę 163 taškus, lietuviai pusfinalyje užėmė penktą vietą ir pirmą kartą išgirdo savo šalies vardą skelbiant finalo dalyvius. Finale Lietuvos atstovai pasirodė keturiolikti, nemažiau įspūdingai ir šmaikščiai kaip prieš dvi dienas pusfinalyje. Įsibėgėjus balsavimui, pasidarė aišku, kad daina „We are are the winners”, nors ir neatneš pirmos vietos, vistiek bus tarp lyderių. Vienu tašku mažiau nei pusfinalyje surinkę „LT United” vyrukai užėmė šeštą vietą.

„4FUN“ – „LOVE OR LEAVE“ (2007 M.)

Po puikaus „LT United” pasiekto rezultato, Lietuva 2007-siais iš karto atsidūrė finale. Tačiau sėkmės pakartoti nepavyko – grupė „4Fun“, surinkusi 28 balus, liko 21-toje vietoje.