Radijo, TV ir renginių vedėją Arną Švilpauską gerbėjai atranda iš naujo kaip atlikėją: žinomas vyras visa galva pasinėręs į muzikinio pasaulio vandenis, o dėl viso to kalti… genai.

Mat Arno tėtis – žinomos grupės „Prologas“ įkūrėjas, tad Arnas nuo mažumės augo lydimas muzikos garsų.

Atlikėjas jau gali pasigirti nemažu dainų bagažu: Arnas pats yra perdainavęs žinomą „B‘avarijos“ kūrinį „Tu pati tobuliausia“, taip pat „Prologo“ dainą „Panašūs“, kolega ir bičiulis Linas Vaitkevičius jam yra sukūręs autorinę dainą „Amžinai mylėčiau“.

Šiandien Arnas plačiai auditorijai pristato dainą „Uogų skonis“, kuriai muziką parašė kompozitorius ir muzikos prodiuseris Arvydas Martinėnas – Vudis, žodžius: Arno kraštietė Irma Kaselienė, o vaizdo klipą režisavo ir filmavo jo brolis.

„Išties, radijo stotyje „Relax FM“ vedu rytines laidas, dirbu televizijoje, vedu renginius, ir pastaruoju metu jaučiu, kad noriu vis labiau koncentruotis į atlikėjo karjerą. Ne paslaptis: vesdamas renginius, visuomet dar ir padainuodavau, o dainuodamas galvodavau, kad būtų smagu turėti savo repertuarą, ne tik taip vadinamus koverius. Taip viskas ir prasidėjo ir labai džiaugiuosi, kad atsiranda žmonių, kuriems patinka mano balsas, kuriems patinka tai, ką aš darau. Tai yra mano hobis, kuris pamažu tampa viena mylimiausių veiklų: labai noriu kurti kokybiškai ir daryti tai maksimaliai gerai, todėl ir privačias vokalo pamokas pradėjau lankyti pas maestro Edmundą Seilių“, – rimtai į atlikėjo karjerą žiūri Arnas.

Dainininkas papasakojo ir apie savo naują kūrinį: „Daina apie tai, kai stebėdamas kometų lietų nuo smilgų valgai žemuoges“, – apie patį romantiškiausią periodą, kurį bent kartą yra kiekvienas mūsų išgyvenęs, pasakoja Arnas.

„Pradžioje, kai vyksta tokia romantika tarp dviejų žmonių, tai uogas valgom iš vienas kito rankų, o vėliau ateina laikas, kai tu supranti, kad tu iš tiesų be to žmogaus negali gyventi: visur, kur tik eini – viskas yra apie tą žmogų. Ir šita daina būtent apie tai“, – sako atlikėjas. „Tai universalus kūrinys, tinkantis bet kokiam amžiui, bet kuriam įsimylėjusiam, ir bet kuriam metų laikui“, – įsitikinęs Arnas.