DAR – ATOSTOGAUKIM

Daugiau nei dešimt metų gyvuojanti grupė DAR iki šiol skleidžia maksimaliai gerą nuotaiką. Pasak grupės narių vasara yra tas metas, kai visada norisi atostogų.

MARIJONAS MIKUTAVIČIUS – ŠI VASARA

„Statistiškai dauguma gyventojų atostogauja rugpjūtį, o rugsėjis neretai būna šiltesnis nei birželis, taigi gal nepavėlavom visai“, – sako dainininkas.

JUSTINAS LAPATINSKAS – ATOSTOGOS

„Šiuo vaizdo klipu norėjome perteikti daugelio mintis. Kai už lango kaitina saulė, o tavo vienintelė šviesa – kompiuterio ekranas, pagalvoji, kaip būtų gerai viską mesti ir tiesiog teleportuotis į pajūrį, kopas – ten, kur gera, kur šviečia saulė ir plaukus kedena švelnus pajūrio vėjas“, – šypsodamasis teigia atlikėjas.

SAULIUS PRŪSAITIS – PRIE EŽERĖLIO

„Aš kasdien noriu labai paprastų dalykų: kad pasaulyje būtų taika ir ramybė; kad visi galėtume be įtampos prisėsti prie ežerėlio ir įsijungti radiją“, – slaptą svajonę atskleidė S.Prūsaitis.

VANILINIS DANGUS – NIDOS PAKRANTĖ

Nauja daina skirta visiems, kuriems yra tekę susižavėti ar net įsimylėti vasaros atostogų metu.

PATRULIAI – NEBUS JAU NIEKO ATSKIRAI

Vasaros kaitra alsuoja ir pats kūrinio klipas: jame – vaizdai iš atostogų, kurias Algirdas praleido Egipte, o Juozas – Madeiroje. „Buvome beprotiškai išsiilgę atostogų su savo artimiausiais, todėl jau įrašinėdami dainą žinojome, koks turėtų būti jos vaizdo klipas“, – sako A. Radzevičius.
Klipe pasirodo ir „Patrulių“ žmonos – Milisandra bei Gražina. Linksmi nuotykiai, šokiai virš debesų, švelnios akimirkos pajūryje, romantiški saulėlydžiai – visa tai puikiai iliustruoja dainą, pasakojančią brandžios meilės istoriją.

TAUTINIS BRANDAS – ATOSTOGAUT

Grupės nariai sako, kad ši vasariška daina yra lengvo turinio, neapkraunanti proto ir be jokių paslėptų minčių.