Praėjus vos keliems mėnesiams po klipo „Nežaisk“ premjeros, Martynas Kavaliauskas ir toliau džiugina savo klausytojus.

Šįkart – pristatydamas naują, vasariško svaigulio įkvėptą dainą „Vėlumoj“.

Kūrinys išleidžiamas su nostalgišku ir netikėtu režisieriaus Roko Makarevičiaus kurtu vaizdo klipu, kuris iš kitų išsiskiria tuo, jog buvo nufilmuotas sena juostine kamera.

„Esu labai laimingas, kad įgyvendinome tokią puikią, o kartu ir savotiškus iššūkius keliančią filmavimo idėją – 8 milimetrų kino juostoje įamžinta Palanga atrodo beveik tokia pat, kokia buvo ir prieš 30 ar daugiau metų. Tai sukuria išties išskirtinį pojūtį – tarsi šią dieną kažkas būtų nukėlęs į praeitį“, – džiaugėsi Martynas.

Pasak kūrėjų, būtent tokios technologijos atgaivinimas ir pritaikymas, kuriant naująjį Martyno muzikinį klipą, padėjo sukurti neįprastą dainos įvaizdį ir tik išryškino pagrindinę kūrinio idėją.

Paklaustas, ką jam reiškia naujoji daina, dainininkas susimąsto: „Man šioje dainoje telpa daug kas – mūsų vakarai, linksmybės, meilės, mylimos vietos. Ji apie viską – ir apie tai, kas jau buvo, ir tai, kas dar tik bus. Siekiame būti laisvi, visuomet norime sugrįžti į mėgstamiausias, širdžiai mielas vietas ir patirti vis kažką naujo. Na ir paprasčiausiai – juk visi mes norime linksmintis. Šis ratas sukasi kaip amžinas variklis ir greičiausiai neturi pabaigos. Gali būti, kad visi trokštame to paties – visai nesvarbu, kokio amžiaus, kur ir kas tokie bebūtume.“