MAN-GO – NIDAI

„Ši daina jau yra tapusi legenda – tiek klausytojams, tiek mums pačioms. Puikiai pamenu, kaip prieš daugiau nei dvidešimt metų startavo mūsų grupė. O mūsų startas būtent ir buvo grupės „Junior“ koncerte Nemuno saloje. Nors radijuje jau skambėjo keletas mūsų dainų, buvo išleistas singlas „Pavasariniai žiedai“, tačiau dar nebuvome pasirodžiusios tokiai miniai – 7000 žmonių“, – prisiminimais dalinosi grupės lyderė Rima.

„Man-go“ merginos tikina, jog ši daina joms labai svarbi, tad džiaugiasi galėdamos klausytojams pateikti ir savąją versiją.

LIETUVAIČIAI – TU TARSI JŪRA

Grupės „Lietuvaičiai“ meilė gimtinei atrodo užkoduota jau pačiame jų pavadinime. Vaikinai nepraleido progos savo kūryboje apjungti meilės ir jūros temas.

GABRIELIUS VAGELIS – JŪRA

„Ši mano daina yra apie meilę ir jos ilgesį. Apie didžiulę platybę, kurią jauti viduje ir kuomet norisi šaukti visam pasauliui. Man šią dainą kurti buvo tikras malonumas. Jau sėsdamas prie instrumento žinojau, jog šis kūrinys parodys dar neatskleistą mano pusę“, – pasakojo G.Vagelis.

JURIJUS – GELTONI KRANTAI

„Nežinia, mistika ir viltis kažkur tolimoj šaly – taip aš išgirdau šią dainą, lyg magiška vieta, kur susitinka svajonės ir tikras pasaulis“, – atvirauja atlikėjas Jurijus.

PATRULIAI – PAJŪRIO MERGAITĖS ISTORIJA

Akivaizdu, kad visuose „Patrulių“ koncertuose, kaip ir išsiilgtų draugų vakarėliuose geros emocijos liejasi per kraštus. Kūrinyje „Pajūrio mergaitės istorija“ gera nuotaika per kraštus taškosi taip pat.

BAVARIJA – MUMS JŪRA IKI KELIŲ

Daugelis atpažįsta šią grupę iš smagių, užvedančių dainų. Bet „Bavarijos“ muzika visada buvo labai įvairi. Jų repertuare dainų apie Lietuvą ir jos grožį apstu.

TAUTINIS BRANDAS – JUDAM

Anot „Tautinio brando“ narių daina „Judam“ yra labai linksma ir be galo nuotaikinga. Jau nuo pirmų dainos akordų „tiesiog norisi judėti link jūros“.