NEDA IR MARIJONAS – ŠOKIS LIETUJE

Šioje dainoje puikiai dera abiejų dainininkų balsai, o, be to, ji parašyta ir Nedos, ir Marijono atliekamos muzikos stiliuje.

INGA JANKAUSKAITĖ IR GERDA ŠUKYTĖ – ŠOKU VIENA

Vieno muzikinio projekto finalo metu Inga Jankauskaitė pasitelkusi savo, kartu su dainininku Justinu Jaručiu sukurtą kūrinį „Šoku viena“, nepaliko abejingų. Žiūrovai liko sužavėti judviejų su Gerda Šukyte atliktu kūriniu.

SAULIUS PRUSAITIS – NORIM ŠOKT

„Aš gyvenu muzikoje ir noriu matyti pačias netikėčiausias jos spalvas. Be to, labai vertinu savo gerbėjus ir noriu jiems su kiekviena daina suteikti vis naujų emocijų. „Norim šokti“ – vasaros savaitgalių hitas. Muzika to laiko, kai stengiesi mėgautis kiekviena šilta minute ir šokti, šokti, šokti… į žvaigždes“, – šypsosi atlikėjas.

LEON SOMOV IR SAULĖS KLIOŠAS – ŠOKIŲ AIKŠTELĖJE

Prie dainos prisidėjęs muzikos prodiuseris Leonas Somovas pripažino, kad į ją kiekvienas atsinešė savo istoriją ir braižą. „Kurdamas iš savo perspektyvos, jaučiau mokyklos laikų diskotekos nuotaiką. Stiprų pirmosios meilės efektą, kuris svaigina ir kankina, degina delnus ir muša krūtinę! Tokie pojūčiai gali išvesti iš proto labai ilgam“, – atviravo L.Somovas.

JESSICA SHY – ŠOKAM LĖTAI

„Dainoje jaučiamas devintojo dešimtmečio prieskonis, kartu su juo norisi iš lėto linguoti į ritmą pagal neįpareigojančius žodžius. Rašydama dainą įsivaizdavau kaip naktį važiuoju tamsiomis gatvėmis – „kol baigia jau užmigti mano miestas“ – praradusi laiko nuovoką su žmogumi šalia manęs, kai niekas nežino, kur šią minutę esu ir kaip jaučiuosi“, – apie dainos reikšmę pasakoja atlikėja.

DONATAS MONTVYDAS – ŠOKU NE VIENAS

„Judesys man reiškia labai daug. Dar prieš pradedant dainuoti tai buvo pirmasis impulsas, skatinęs kurti. Man šokis labai svarbus iki šiol. Tai yra vienas iš rodiklių, kai kuriu – ar ritmas veža, ar verčia tave judėti“, – sako Donatas.

INGA JANKAUSKAITĖ – ŠOKIAI

„Šokiai“ – išdykusi daina, kurią galima labai skirtingai suprasti. Juokauju, kad tinka visiems, bet subalansuota suaugusiems. Pasitikrinau ją koncertuose ir džiaugiuosi, jog viskas veikia taip, kaip sumanyta – klausytojai kyla iš savo kėdžių neraginti, užsikrečia nuotaika ir nori šokti“, – džiaugiasi Inga.