GIEDRIUS – VĖJO

„Skrisdamas balionu dažnai susimąstau – kiek daug bendro tarp dangaus ir jūros! Tiek mes – oreiviai, tiek buriuotojai – visi esame vėjo vaikai! Visi kartais norime ištrūkti iš mus supančios aplinkos ir leistis ten, kur vėjas nuneš…“, – sako Giedrius Leškevičius.

BITINAS – VĖJO GREIČIU

„Visi žemėje nori būti mylimi, rasti savo dalelę bei niekada nepaleisti“, – pristatydamas kūrinį pasakojo atlikėjas Bitinas.

MARTYNAS KAVALIAUSKAS – BLAŠKO VĖJAI

Martynas pasakojo, kad daina „Blaško vėjai“ negimė per vieną naktį ir jo gyvenime jau nėra nauja. „Šios dainos muziką ir tekstą parašiau prieš daugiau nei trejus metus, ją keletą kartų aranžavo ir kiti muzikos prodiuseriai bei kompozitoriai, tačiau jaučiau, kad ji turi skambėti kitaip. Tai tapo esmine paskata ir suvokimu, kad savo autoriniams kūriniams galutinį muzikinį pavidalą, kuris pasieks klausytoją, labiausiai norėčiau kurti pats. Šiandien jį dovanoju žmonėms ir viliuosi, kad „Blaško vėjai“ pasieks ne tik jų ausis, svarbiausia – širdis.“

SOLIARIS IR CATRINAH – LAUKIU VĖJO

Gražios Catrinah ir Soliario kolaboracijos metu gimusi daina „Laukiu vėjo“, kaip liudija ir atlikėjų dedikacija, skirta ne kam kitam, o meilei. Lyriškas, tačiau tuo pačiu ir ritmingas kūrinys pasakoja dviejų mylinčių žmonių istoriją.

JULIJA RITČIK – VĖJAS MAN PASAKĖ

„Visada jaučiu malonumą dainuodama puikias kitų autorių dainas, man patinka pajausti jas savaip. „Vėjas man pasakė“ – be abejonės, viena mano mėgstamiausių lietuviškų dainų, ji žavi tiek melodija, tiek tekstu, kuris man yra neįtikėtinai lyriškas, kupinas gražių metaforų, labai poetiškas“, – sako Julija.

STANO – VĖJAI KETURI

„Aš stengiuosi branginti kiekvieną akimirką. Dabar gyvename laikais, kada niekas negalime būti tikri dėl rytojaus. Kas tada belieka? Belieka gyventi šia diena. Tai labai svarbu“, – sako atlikėjas.