Prieš 20 metų šalies muzikos padangę drebinusios ir tūkstantines gerbėjų minias subūrusios „Mokinukės“ – sugrįžtą. Jau kovo 9 dieną merginų grupė Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs įspūdingą nostalgijos kupiną vakarą, kurio metu pasirodys originaliu sąstatu. Pasak grupės narių, tai bus tarsi klasės susitikimas, kuriame laukiamas kiekvienas.

Didžiulio populiarumo sulaukusi merginų grupė buvo tapusia tokia populiaria, kad galėjo didžiuotis rekordiniais įrašų pardavimais, o koncertinė veikla buvo tapusi kasdienybe. Kiekvienas mokėjo tokių hitų kaip „Melagis“ ar „Užrakinta surakinta“ tekstus, todėl ir šiandien grupę „Mokinukės“ daugelis prisimena su didžiule nostalgija.

„Emocijos prisiminus grupės veiklą visuomet šiltos, malonios, keliančios šypseną .Mes realiai gyvenome kartu, tai buvo tikrai ir pykčių, kurie dabar kelia juoką, ir juokingų nutikimų. O koncertai buvo įspūdingi. Neretai susirinkdavo tiek žmonių, jog nebetilpdavo į salę ir reikėdavo daryti du koncertus. Dar ir dabar akyse stovi tos žmonių minios, su plakatais, ir dainuojančiais visas dainas mintinai kartu su mumis“, – prisimena merginos.