69 DANGUJE – MEILĖS SIMFONIJA

2009 metais merginų grupė „69 Danguje“ pristatė didelio populiarumo sulaukusią dainą apie meilę „Meilės simfonija“.

OVIDIJUS VYŠNIAUSKAS – MAŽYTE MANO

Viena romantiškiausių visų laikų lietuviškų dainų priklauso Ovidijui Vyšniauskui – „Mažyte mano“. Jeigu Ovidijus imasi kokios dainos ne kaip kūrėjas, o tik atlikėjas – tai daina suskamba taip, kad jau jos po to niekam neverta atlikti, nes geriau nepavyks!

KASTYTIS KERBEDIS – MĖLYNAKĖ

Stipri ritmika, lengvai įsimenamas tekstas ir itin gerai juntama paties dainininko energija – tai daugiau nei meilės daina. Ne kartą sakęs, kad gyvenime jam svarbiausia meilė, Kastytis Kerbedis ir vėl įrodė, kad moka ne tik mylėti, bet ir dainuoti meilę.

AGUSTĖ ŽIČKUTĖ – DĖL MEILĖS

Kaip dažniausiai ir būna muzikoje, ši daina yra apie meilę, apie tą vienintelę meilę, dėl kurios norisi padaryti viską, dėl kurios norisi gyventi.

DEIVIDAS BASTYS – MEILĖ BŪNA VIENA

Viskas gyvenime gali keistis – vieta, oras, nuotaikos, bet meilė širdyje lieka viena.

IRMA JURGELEVIČIŪTĖ – MEILĖS DELIONĖ

Kiekvienas matyt, yra išgyvenęs tą myli-nemyli laikotarpį. Ši daina perduoda žinutę, kad kiekvienas žmogus gali susidėlioti savo meilės dėlionę su laiminga pabaiga.

ANDRIUS MAMONTOVAS – O, MEILE!

Vos pasirodžiusi daina „O, meile!“ sukėlė nedidelį skandalą, nes vienoje dainos eilutėje „aš buvau jau subrendęs vyrukas ir aplinkui daug moterų sukos“ priekabesni muzikos klausytojai atkreipė dėmesį į dviprasmiškai skambantį žodį „sukos“.

PATRULIAI – IKI DANGAUS

„Iki Dangaus“ – daina skirta kiekvienam mylinčiam iki dangaus!

INGA JANKAUSKAITĖ – AŠ TAVE MYLIU

Daina apie tą būseną – labiausiai laukiamą, sunkiausiai sulaikomą, bet įkvepiančią, kaip jokia kita. Kai esi lengvas, skrendantis, įsimylėjęs. Tuomet ilgiesi stipriau, miegi jautriau, jauti, kad esi gyvas ir beveik tobulas.

DAINOTAS VARNAS – MEILE TAU

Šviesi, pakili, pilna dėkingumo daina. Kaip sako pavadinimas – dedikuota pačiai meilei.

MAN-GO – TIKĖTI MEILĘ

Svajos apie kino filmuose ar romanuose aprašytą meilę audrina vaizduotę, tačiau tai, kas yra tikra, vyksta čia ir dabar tarp dviejų mylinčių širdžių, pasiryžusių kartu pasitikti visus gyvenimo džiaugsmus ir negandas.

16HZ – MEILE, LĖK

Anot grupės narių, tai meilės himnas toms poroms, kurios kartu išgyveno sunkumus ir išmėginimus, bet sugebėjo išsaugoti jausmus.

TONIS – O JEIGU TAI MEILĖ

Ši jausminga, nuoširdumu ir meile gyvenimui perpinta daina – tai dovana visiems įsimylėjusiems.