MARIJONAS MIKUTAVIČIUS – BLIAMBA, JUK AŠ TAVE MYLIU

“Dainos man gimsta nelengvai ir tikrai nesu jų tonomis prikūręs, bet jaučiu, kad turiu, ką pasakyti ir galiu tai padaryti šiek tiek geriau nei vidutiniškai”, – kaip visada kuklindamasis kalbėjo M.Mikutavičius.

DEIVIDAS BASTYS – AŠ TAVE MYLIU

„Nors žodžiai „aš tave myliu“ atrodo banalūs, bet kai juos sakai vienam vieninteliam žmogui, jie reiškia labai daug. Manau, turime kuo dažniau tai kartoti ir priminti savo antrosioms pusėms! Draugystės ir meilės pradžioje tai, rodos, vyksta savaime, o vėliau pamirštame, lyg tai būtų ir taip savaime aišku. Tai linkiu netapti nuobodiems ir dažniau prisiminti, kad mylime!“ – romantiškai nusiteikęs kalbėjo Deividas.

VIOLETA IR VILIUS TARASOVAI – AŠ TAIP MYLIU

„Kas šiame pasaulyje yra prasmingiau nei meilė? Tikriausiai nieko. Meilė mus įkvepia, palaiko, kiekvienas norime būti jos lydimas ir apsuptas. Labai linkiu, kad ta šviesi, klasikinė meilės ir apie meilę melodija, paskatintų iš spintos traukti senai nevartytą vestuvinį nuotraukų albumą, peržiūrėti „kasetę“ ar tiesiog šį vakarą arčiau savęs priglausti mylimą žmogų“, – sako Violeta Tarasovienė.

VALDAS LACKO – MEILĖ DAR GYVA

„Šį kūrinį skiriu klausytojams, kuriems gyvenime svarbiausia nuoširdumas, atsidavimas ir ištikimybė. Į dainą sudėjau tai, kuo pats gyvenu ir tikiu. Tikiuosi, kad ji pasieks ne tik žmonių ausis, bet ir širdis“, – sako Valdas.

KASTYTIS KERBEDIS – MEILE VALDO

Meilė valdo! Nuo šiol tai ne tik paprastas žodžių žaismas, o žodžiai, įprasminantys ilgametę galingiausio Lietuvos balso savininko kūrybą. Kaip ne kartą pats yra prisipažinęs, vienintelis objektas, vertas apdainavimo šioje žemėje – yra meilė. O jau kas, kas, bet Kastytis tikrai žino šių žodžių reikšmę. Atiduodantis visą save klausytojams – ir tiek pat gaunantis iš jų. Mylintis ir mylimas savo šeimoje. O nuo šiol – savo dainų ir meilės pagalba valdantis jūsų jausmus, mintis ir svajones.