MONIKA LINKYTĖ – GAL TAI MEILĖ?

„Visada smagu palikti paslaptį: kas juos sieja? Ar jie – tik draugai? Ar jie – pakeliui į naują etapą? O gal jų meilė jau seniai sužydėjusi ir jie mėgaujasi kiekviena diena kartu? Noriu, kad kiekvienas klipo žinutę suprastų savaip, palikome daug vietos interpretacijoms“, – šypsosi dainininkė.

JUSTINAS JARUTIS – VISIEMS REIKIA MEILĖS

“Meilė yra tokia jėga, nuo kurios ir karvės bėga” – sakydavo Justino senelis Vytautas. O mes nebėkim, priimkim ir mylėkim dar stipriau, gerai? – teigė atlikėjas.

DAINOTAS VARNAS – MEILE, TAU

„Dažnai būna, kad žodžius sukonstruoju teoriškai-poetiškai. Įsivaizduoju jausmus, įsijaučiu į galimas situacijas ir taip jie gimsta. Tačiau ši daina – visai kitokia. Nereikėjo nieko įsivaizduoti, užteko tik prisiminti ir žodžiai išplaukė savaime“, – sako D. Varnas ir atsisako išduoti, kas gi ta dainos įkvėpėja.

IRMA JURGELEVIČIŪTĖ – MEILĖS DĖLIONĖ

Kaip ir kiekvienoje dainoje, taip ir šioje klausytojai gali rasti jautrią žinutę, kurią, pasak Irmos, esame išgyvenę kone kiekvienas.

„Manau, kad tokius jausmus išgyvena kiekvienas. Na, kaip galima gyventi be meilės? Be jos gyvenimas būtų bejausmis. Norėtųsi klausytojui perduoti žinutę, kad kiekvienas žmogus gali susidėlioti savo meilės dėlionę su laiminga pabaiga“, – eteryje pasakojo dainininkė.

PIKASO – PER MAŽAI NAKTIES

Grupės „Pikaso“ nariai pripažįsta, kad jiems, kaip vyrams, kartais taip pat pristinga teisingų žodžių pojūčiams išreikšti: „Nauja daina „Per mažai nakties“ gali padėti tiems, kurie įsitikinę, esą nemoka gražiai arba daug kalbėti. Kartais meilei reikia tylos, kartais – įrodymų darbais, bet niekas dar neatšaukė esminės taisyklės „Kalbančios širdys“.