JESSICA SHY – ŽIBURIAI

„Man ši daina padeda neprarasti vilties, suteikia jaukumo ir tikėjimo, kad šalia visada bus žmogus, kuris mums gali tapti žiburiu net sunkiausiose situacijose“, – mintimis dalinasi Jessica Shy.

RUSLANAS – NEBEPALEISK

„Būkime atlaidesni vieni kitiems, ir džiaugsme ir skausme palaikykime vieni kitus, įsiklausykime. Labai paprasta viską numoti ranka ir paleisti, o sugrąžinti tai, kas jau prarasta ne visada pavyksta. Gyvenkite meilėje ir taikoje, nepaleiskite vieni kitų taip lengvai“, – teigia Ruslanas.

PATRULIAI – IKI DANGAUS

„Iki Dangaus“ – daina skirta kiekvienam mylinčiam ir mylimam, o mylinčiai širdžiai Šv. Kalėdų stebuklo laukimas tampa dar didingesnis.

AUGUSTĖ ŽIČKUTĖ – DĖL MEILĖS

„Kaip dažniausiai ir būna muzikoje, ši daina yra apie meilę, apie tą vienintelę meilę, dėl kurios norisi padaryti viską, dėl kurios norisi gyventi. Meilė yra labai magiškas jausmas ir kiekvienam žmogui linkiu ją patirti, nors suprantu, kad ne visiems pasiseka“, – pasakojo Augustė.

GIEDRIUS – KIŠENĖ

„Galbūt apie tai dainuoti kiek keistoka ir neįprasta, bet juk vidinė kišenė yra arčiausiai širdies. Ir į ją dedam tai, kas mums brangu, ką labiausiai norime saugoti“, – apie šią dainą pasakojo Giedrius Leškevičius.