Naujausias vilniečių „Biplan“ darbas – duetas su alternatyvios muzikos atlikėju Gamka.

Trisdešimtmetį kitais metais minėsiantys „biplanai“ negaili komplimentų naujos kartos muzikantui, o šis prisimena augęs su hitu „Labas rytas“ bei savo kūrybinę patirtį su „Biplan“ vadina svajonės išsipildymu.

„Kada kada“ – pirmas bendras „Biplan“ ir Gamkos kūrinys. Jį lydi vasariškas vaizdo klipas.

Dainą įkvėpė jaunatviškas skubėjimas gyventi, o muzikantai žaismingai klausia: „Tai kada jau?“. „Biplan“ ir Gamkos daina jau skamba radijo stotyse, o nuo šiandien pasiekiama ir visose muzikos platformose.

„Ko gero, toks mūsų naujo kūrinio pavadinimas lydi visus, keliančius klausimus nuo tokių paprastų – kada jau vasara, iki to neapibūdinamo jauno jausmo – kada gi viskas prasidės, kada gyvenimas, kada kažkas, ko dar patys nežinom?“, – sako „Biplan“ nariai Maksas Melmanas ir Olegas Aleksejevas.

„Darbas su „biplanais“ buvo tarsi svajonės išsipildymas! Atsimenu, kaip žiūrėjau dainos „Labas rytas“ klipą ir kaip jis mane nukeldavo į paslaptingą bei šmaikščią realybę – jau tada atrodė, kad aš kartu atlieku tą dainą“, – juokiasi Gamka. „Žinoma, tai buvo tik iliuzija ir svajonė, bet kaip smagu, kai tai virsta realybe!“