INGA JANKAUSKAITĖ – MEDŪZA

Ryški šalies muzikos kūrėja Inga Jankauskaitė pristato naujausią savo kūrinį – „Medūza“. Kartu su naujausia daina atlikėja sukūrė ir linksmą vaizdo klipą. Pasak Ingos, prirašius daugybę rimtų dainų, atėjus vasarai norėjosi šiek tiek „padurniuoti“ ir sukurti kūrinį – savotišką eksperimentą.

JOVANI, TAJA – JŪRA

Išskirtinis duetas ne tik naujam gyvenimui prikėlė populiarų kūrinį, bet ir sukūrė vaizdo klipą. Pasak Jovani, ši daina pasirinkta neatsitiktinai – vos išgirdę pirmuosius akordus norėsite švęsti vasarą ir mėgautis pačiomis geriausiomis emocijomis.

MANTAS – KALĖDOS VASARĄ

„Šios dainos mintis kilo iš noro Kalėdų laukimą ir visas geriausias emocijas perkelti į vasarą, kuomet visi rūpesčiai sumažėja, važiuojame prie jūros susitikti su seniai matytais draugais ar susipažįstame su naujais žmonėmis. Pajūryje užsimezga patys gražiausi draugystės ryšiai“, – pasakojo Mantas.

DAR – VASAROS MERGAITĖ

Vasara – jau čia, o kartu su ja ir kelionės, jūra, nuotykiai ir meilė. Kad ir trumpalaikė, truksianti tik tiek, kiek atostogos, bet kokia romantiška, įkvepianti ir su tiek daug jausmų! Būtent apie tokią meilę su vasaros romanams būdinga atomazga naujausioje savo dainoje „Vasaros mergaitė“ dainuoja grupė „DAR“.

EDGARAS LUBYS, WILLUX – TEN VASARA

Vasara įkvepia ne tik poilsiui ir atostogoms, bet ir suteikia minčių naujoms idėjoms bei projektams. Taip teigia dainų autorius ir atlikėjas Edgaras Lubys ir grupės „Skamp“ narys Vilius Alesius-Willux.

2KVĖPAVIMAS – VASARINĖ MERGAITĖ

„Vasarinė mergaitė“ – šiltos lengvos nuotaikos daina. Tinkama, kai važiuoji karštą dieną greitkeliu, atsipalaidavęs, o priešaky – jūra, saulė ir meilė“, – sako „2Kvėpavimo“ narys Denisas.

PAULINA PAUKŠTAITYTĖ, VILIUS POPENDIKIS – ŠIĄ VASARĄ

Kaip teigia Paulina Paukštaitytė, daina gimė ne šią vasarą, tačiau dabar buvo tinkamas laikas jai nuskambėti, o mylimajam Viliui išgirdus demo versiją, abu sumanė ją išpildyti kartu.

SAULIUS PRŪSAITIS – VASARA 3016

„Tokias dainas kuriu, kai būnu linksmas ir prisimenu savo vasaros nuotykius paauglystėje. Dievinu mūsų pajūrį, myliu Palangą ir daug ten praleidžiu laiko. Kartais ten vasaros įkarštyje pasitaiko tikrai juokingų situacijų ir personažų, kuriuos norisi pašaržuoti“, – apie dainą „Vasara 3016“ sako S.Prūsaitis.