Vienas netikėčiausių šalies duetų – Natalija Bunkė ir Remis Retro jau įrodė, kad sujungę jėgas gali sumušti visus populiarumo rekordus. Atlikėjų atkurta legendinės dainos – „Panelė Verta Milijono“ versija sulaukė neįtikėtinai didelio dėmesio bei sėkmės ir tapo superhitu, be kurio neapsieina nei vienas vakarėlis. Šiandien Natalija ir Remis verčia naują puslapį ir pristato antrąją istorijos dalį su netikėta pabaiga – „Vasaros mergaitės“ .

„Ši daina – hito „Panelė Verta Milijono“ istorijos tęsinys. Kas lėmė sprendimą suvienyti jėgas antram kūriniui? „Mums su Remiu labai gerai pavyksta drauge atkurti senus gabalus. Jam nerealiai gerai sekasi rašyti savo tekstus. Šis mūsų duetas yra tikrai vertas dėmesio ir aš neabejoju, kad šią vasarą, visuose vakarėliuose ši daina skambės visu garsu – kaip ir „Panelė Verta Milijono“, – mintimis dalinasi N. Bunkė.

Dainos vaizdo klipas nufilmuotas vietose, be kurių neįsivaizduojama lietuvių vasara.

„Dar prieš filmuojant klipą, turėjau aiškią viziją, kaip tai turėtų atrodyti. Atėjau su scenarijumi: pakyla dronas – Rotušė – mes susitinkam – visi važiuojam prie jūros ir, be abejo, ant Palangos tilto nelegaliu veiksmu užbaigiame klipą, o tai reiškia vieną – laukite tęsinio“, – intriguoja Natalija.