Gruodžio 7 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje savo vienintelį koncertą šalyje surengs legendinė Lietuvos šokių muzikos grupė „Karališka erdvė“. Tai grupė, kurios dainos jau įrašytos į Lietuvos populiariosios muzikos istoriją – „Karalių paslaptys (Iš lėto leidžiasi saulė)“, „Diskoteka“, „Atostogos“, „Šokių karštligė (Aš noriu šokt) “ ir daugelis kitų. Lietuviškos šokių muzikos pradininkė, „Karališka erdvė“ jau prieš ketvirtį amžiaus žavėjo savo muzikiniu unikalumu, kuriame derino house, eurodance, breakbeat, happy hardcore ir kitus to meto madingus muzikos žanrų elementus. Pastaruoju metu grupės kūryba patiria tikrą atgimimą ir didžiulę pakilimo bangą – šiuolaikinėse interneto muzikos platformose „Karališkos erdvės” dainos renka milijonus perklausų ir jau tapo vienomis populiariausių Lietuvoje.

Daug metų grupės nariai net nesvarstė galimybės grįžti į sceną – jiems pilnai užteko su džiugesiu iš šono stebėti „Karališka erdvės“ dainų gyvenimą šiuolaikiniame Lietuvos muzikos ir pramogų pasaulyje. Tačiau pastaraisiais metais dėmesys ir spaudimas vėl pasirodyti gyvai tapo toks didelis, kad gerus pora metų dvejoję, grupės nariai vis dėl to priėmė sprendimą surengti vienintelį pasirodymą Kauno „Žalgirio” arenoje.

Vienintelio „Karališkos erdvės“ pasirodymo informacinis rėmėjas radijo stotis Relax FM pristato atnaujintą 90-ųjų kūrinio „Pasmerktas 2024“ versiją.