DŪMAS – JŪRA ARTI

Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs atlikėjas Donatas Šimkus-Dūmas, dalinasi naujausia vasariška daina „Jūra arti“.

NATALIJA BUNKĖ, REMIS RETRO – VASAROS MERGAITĖS

Vienas netikėčiausių šalies duetų – Natalija Bunkė ir Remis Retro jau įrodė, kad sujungę jėgas gali sumušti visus populiarumo rekordus. Atlikėjų atkurta legendinės dainos – „Panelė Verta Milijono“ versija sulaukė neįtikėtinai didelio dėmesio bei sėkmės ir tapo superhitu, be kurio neapsieina nei vienas vakarėlis. Šiandien Natalija ir Remis verčia naują puslapį ir pristato antrąją istorijos dalį su netikėta pabaiga – „Vasaros mergaitės“ .

IGLĖ, TADAS – NAKTIS VASARINĖ

„Naktis vasarinė“ – taip romantiškai vadinasi Iglės Bernotaitytės ir Tado Juodsnukio nauja daina.

Tai jau ketvirtas jų drauge atliekamas kūrinys. Iglė ir Tadas sako, kad daina skirta norintiems atsipalaiduoti ir nerūpestingai vasaroti.

„Ši daina visiškai kitokia nei ankstesnės. Anos buvo svajingos, o „Naktis vasarinė“ skirta pajudėti šokio ritmu. Klausykitės jos ir pasiimkite iš šios vasaros viską. Tegul joje būna draugai, vakarėliai, dviračiai, pajūris, maistas ant laužo, šokiai iki ryto“, – linkėjo Tadas.

DAR – ATOSTOGAUKIM

Daugiau nei dešimt metų gyvuojanti grupė DAR iki šiol skleidžia maksimaliai gerą nuotaiką. Pasak grupės narių vasara yra tas metas, kai visada norisi atostogų.

MARIJONAS MIKUTAVIČIUS – ŠI VASARA

„Statistiškai dauguma gyventojų atostogauja rugpjūtį, o rugsėjis neretai būna šiltesnis nei birželis, taigi gal nepavėlavom visai“, – sako dainininkas.

JUSTINAS LAPATINSKAS – ATOSTOGOS

„Šiuo vaizdo klipu norėjome perteikti daugelio mintis. Kai už lango kaitina saulė, o tavo vienintelė šviesa – kompiuterio ekranas, pagalvoji, kaip būtų gerai viską mesti ir tiesiog teleportuotis į pajūrį, kopas – ten, kur gera, kur šviečia saulė ir plaukus kedena švelnus pajūrio vėjas“, – šypsodamasis teigia atlikėjas.

SAULIUS PRŪSAITIS – PRIE EŽERĖLIO

„Aš kasdien noriu labai paprastų dalykų: kad pasaulyje būtų taika ir ramybė; kad visi galėtume be įtampos prisėsti prie ežerėlio ir įsijungti radiją“, – slaptą svajonę atskleidė S.Prūsaitis.

VANILINIS DANGUS – NIDOS PAKRANTĖ

Nauja daina skirta visiems, kuriems yra tekę susižavėti ar net įsimylėti vasaros atostogų metu.

PATRULIAI – NEBUS JAU NIEKO ATSKIRAI

Vasaros kaitra alsuoja ir pats kūrinio klipas: jame – vaizdai iš atostogų, kurias Algirdas praleido Egipte, o Juozas – Madeiroje. „Buvome beprotiškai išsiilgę atostogų su savo artimiausiais, todėl jau įrašinėdami dainą žinojome, koks turėtų būti jos vaizdo klipas“, – sako A. Radzevičius.
Klipe pasirodo ir „Patrulių“ žmonos – Milisandra bei Gražina. Linksmi nuotykiai, šokiai virš debesų, švelnios akimirkos pajūryje, romantiški saulėlydžiai – visa tai puikiai iliustruoja dainą, pasakojančią brandžios meilės istoriją.

TAUTINIS BRANDAS – ATOSTOGAUT

Grupės nariai sako, kad ši vasariška daina yra lengvo turinio, neapkraunanti proto ir be jokių paslėptų minčių.