Lietuvos muzikos grupė „Sadboi“ džiaugiasi galėdama pristatyti savo naujausią singlą „Šoku kaip moku“. Ši gyvybinga ir džiugi daina yra apie laisvę ir lengvumą, perteikianti pozityvios energijos užtaisą, kurį tikimės, kad pajus ir klausytojai. „Kaskart klausydami šios dainos patys, neišvengiamai nusišypsodavome, o koja pradėdavo trepsėti – tai buvo ženklas, kad daina tikrai veža“, – pasakojo grupės nariai.

Daina „Šoku kaip moku“ pasakoja apie kiekvieną iš mūsų, apie tą laisvės jausmą, kai nebesvarbu, ar darai kažką gerai ar blogai. Dingsta visi kompleksai, o tu tiesiog atsiduodi momentui ir šokių aikštelei.

„Šiuo metu intensyviai dirbame ties antru dideliu albumu. Nors tai užtruko ilgai, jau esame finišo tiesiojoje. Šis albumas bus ypatingas – į jį sudėjome visą savo sukauptą patirtį, emocijas ir jausmus. Tikimės, kad nauji mūsų kūriniai paliks pėdsaką Lietuvos muzikos istorijoje.“ – pasakojo grupės narys Edgaras Koldaras.

Grupė „Sadboi“ planuoja debiutinius albumo koncertus, kuriuose pristatys naują albumą ir singlą „Šoku kaip moku“. Nepraleiskite progos išgirsti grupę gyvai – sekite naujienas ir būkite pasiruošę šokiui!