„Po saulę į saują“ – taip romantiškai pavadinta nauja daina, kurią pristato gerbėjams jau gerai pažįstamas duetas „2Kvėpavimas“ ir Adrina.

Puikiai žinomi hito „Mėnulis“ atlikėjai neturėjo konkretaus plano vėl dainuoti drauge, tačiau „2Kvėpavimo“ lyderio Deniso Černiausko galvoje gimęs tekstas tarsi savaime pareikalavo Adrinos vokalo.

„Daina yra apie tai, kaip įsimylėjimo pagauti pasižadame visą laimę dalintis per pusę, bet vėliau dažnai viskas apsisuka taip, kad vienas pasiima daugiau, o gal net viską. Tuomet santykiai byra“, – pasakojo „2Kvėpavimo“ lyderis Denisas.

Dainininkė juokėsi, kad darbas su Denisu įrašų studijoje buvo itin smagus.

„Manau mūsų prodiuseriui Donatui Dzouns nėra paprasta su mumis dirbti, nes mes, kai susitinkam, labai apsidžiaugiame, todėl daug šnekam, juokaujam. Įrašai trunka ilgiau dėl tokios itin atsipalaidavusios atmosferos. Denisą labai labai myliu! Jis man tarsi brolis!“ – šypteli Adrina.

Paklausta, kokią sėkmę prognozuotų naujai dainai „Po saulę į saują“, Adrina sakė: „Sėkmė ne visada gali būti nuspėjama, bet šita daina aš labai tikiu. Kūriniui atidavėm jausmus ir širdį. Paleidžiam į pasaulį ir tikime, kad žmonės įvertins“.