Vaikinų grupė „Popkultūra“ net vasarą, kai daugelis atostogauja, stengiasi neišsimušti iš darbo ritmo ir naujas dainas įrašinėja studijoje Vilniuje.

„Šįsyk savo klausytojams norime padovanoti dar vieną naujam gyvenimui prikeltą dainą“,– taip kūrinio „Neišeiki tu“ premjeros dieną sako „Popkultūros“ vaikinai Emilis Lingė ir Valdas Kabutavičius.

„Popkultūros“ atlikėjai pasakoja dar vasaros pradžioje surengę „gamybinį pasitarimą“, per kurį nutarė, kad būtinai reikia gaivinti gargždiškio Artūro Petruokos parašytą dainą „Neišeiki tu“.

„Išsikėlėm tikslą: „Popkultūra“ atlieka ne tik savo dainas, bet ir antram gyvenimui prikelia senas. „Neišeiki tu“ atsitiktinai išgirdę pietaudami nutarėm šį kūrinį pamėginti sudainuoti dviejuose mūsų koncertuose. Stulbinantis pasisekimas: susirinkusieji kaip geriausias choras dainą traukė kartu! Pasidarė gaila, kad „Neišeiki tu“ nepelnytai negroja radijo stočių eteriuose. Dabar bus kitaip“, – šypsosi V. Kabutavičius.

Kartu su kūriniu „Neišeiki tu“ grupė „Popkultūra“ pristato ir vaizdo klipą. Pasak atlikėjų, jį filmuojant įvyko kuriozas.

„Žiūrėdami klipą galite pamatyti, kad keli jo kadrai nufilmuoti iš drono. Turėjo būti daugiau, bet filmavimo metu operatoriaus pakeltas dronas trenkėsi į pastato sieną ir subyrėjo į šipulius“, – juokiasi „Popkultūros“ atlikėjai ir priduria: „Operatorius sakė patyręs kelių šimtų eurų žalą, na, bet bent jau turėsim ką prisiminti“.