„Visada laukiu premjerų, tačiau jaučiu, kad „Seniai Seniai“ daina ir klipas – vieni iš mano asmeninių favoritų diskografijoje iki šiol. Galbūt todėl, kad pavyko atskleisti mano, kaip kūrėjo, dualumą – dažniausiai viena arba kita pusė vis paima viršų. Šios dainos melodija ir tekstas atspindi labiau lyrišką, romantišką, muzikalią pusę, o pats skambesys, įvaizdis ir klipo stilistika – agresyvesnę, tamsesnę, teatrališką. Ši daina yra visiems, kurie yra pagalvoję „o kas, jei dar kada nors sutikčiau tą žmogų“. Vien šis sakinys man sukelia stiprias emocijas, kurias jau kurį laiką norėjau paversti muzika. Daina pasakoja apie mūsų pačių versijas, užstrigusias mus mylėjusių žmonių atmintyje ir kaip jos kartais skiriasi nuo dabarties“, – apie šiandienos premjerą pasakoja Rokas Yan.

Atlikėjo teigimu, ši daina – tai tarsi įvadas į jau kitą mėnesį pasirodysiantį antrą karjeroje pilno metro albumą „Širdis“.

„Jaučiau, kad ši daina puikiai įves klausytojus į albumo pasaulį, kuris laukia kaip niekada įvairus, dinamiškas ir kupinas simbolizmo“, – intriguoja kūrėjas.

Kartu su naujausiu kūriniu atlikėjas pristato ir intriguojantį vaizdo klipą. Kupiname juodos ir baltos spalvos kontrastų klipe, pasak kūrybinės komandos, norėjosi įamžinti praeities ir ateities prisiminimų chaosą.

„Pats dainos pavadinimas padiktavo, kad klipas turi būti nespalvotas. Filmavimuose ypatingai mėgstu įsikūnyti į personažus – tarsi suaštrintas savo paties versijas. Kartu su komanda gimė idėja ryškiais juodos ir baltos kontrastais pavaizduoti praeitį ir ateitį, bei kaip dainos kontekste šie skirtingi etapai maišosi tarpusavyje ir sukyla tarsi prisiminimų audra.