Prasidėjus rudeniui, dainininkas Justinas Lapatinskas kviečia širdyje dar išlaikyti vasaros emocijas. Tokios yra įamžintos naujoje dainoje „Chemija“ – ją lydinčiame vaizdo klipe atlikėjas įamžino savo žygio akimirkas.

„Šią dainą dainuoju savo ypatingam žmogui, kuris, metams bėgant, įrodo savo vertę ir atsidavimą. Manau, kad šis kūrinys yra apie ilgalaikį ryšį, apie kai kuriuos suklupimus ir atsikėlimus drauge, apie vienas kito įkvėpimą naujai dienai“, – pasakoja J. Lapatinskas.

Tikiuosi, kad kūrinys patiks ir klausytojams, galbūt pavyks dar kartą apsilankyti pas Paulių Šiauliuose, nes jis, kaip juokdamasis man sakė, dirba tik su geriausiais“.

Dainos vaizdo klipe – nesurežisuoti kadrai iš dainininko žygio su kitu žinomu atlikėju – Justinu Stanislovaičiu.

„Kadangi turistines keliones mėgstu nuo vaikystės, išvykti jau kitą dieną man nebuvo didelė problema. Iš ryto jau buvau pasiruošęs, susidėjęs daiktus nakvynei ir tiesiog per daug neklausinėjau. Nenuvylė ir draugas. Man tik pasakė: atsipalaiduok ir būk savimi. Tikiuosi pavyko ir tai klausytojai pamatys per dainos vaizdo klipą. Na, o man asmeniškai diena pralėkė maloniai ir pakrovė naujiems darbams“, – sako dainininkas.