Vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Remis Retro suvienijo jėgas su legendine grupe „Karališka erdvė” ir išleido atnaujintą hito „Aš noriu šokt” („Šokių karštligė”) versiją.

„Idėja gimė beveik spontaniškai, kai tik pradėjome planuoti savo koncertą „Žalgirio” arenoje. Supratome, jog reiks atnaujinti daugelį savo dainų. Pagalvojome, jei jau perdainuoti, tai kodėl nesumanius kažko įdomiau. Kadangi Remis puikiai padirbėjo su mūsų daina – „Karalių paslaptys” ( „Iš lėto leidžiasi saulė”), tai jis iškart buvo mūsų taikinyje. Susitikome jį atsiimdami mūsų bendrą apdovanojimą ir pradėjome planuoti”, – pasakoja grupės vokalistė Neringa.

Grupės nariai neslepia, jog jiems ši daina yra labai nostalgiška. Sugrįžta prisiminimai apie tuos beprotiškus laikus, apie pašėlusius koncertų turus po Lietuvos miestus ir miestelius bei geriausius to meto naktinius klubus ir gerbėjų minias.

„Mėgstu atgaivinti senas, geras dainas naujam gyvenimui. Aš pats jų klausydavau vaikystėj, paauglystėj, daug šokta ir dainuota vakarėliuose skambant joms”, – pasakoja Remis.

Išgirsti „Aš noriu šokt”, „Iš lėto leidžiasi saulė” ir kitus gerai žinomus grupės „Karališka erdvė” hitus bus galima gruodžio 7 d. vieninteliame grupės koncerte Kauno „Žalgirio” arenoje.