Vasarai artėjant į pabaigą dainininkas Antolijus Oleinikas kviečia visus dėl to nenusiminti ir iš širdies pasimėgauti paskutiniais jos savaitgaliais.

„Viskas gerai“, – sako jis ir pristato to paties pavadinimo naują savo dainą, sukurtą kartu su muzikos prodiuseriu Mariumi Matulevičiumi, kuri, tikisi, užkariaus ir jo klausytojų širdis.

Praėjusių metų pabaigoje dainininkas užsibrėžė tikslą – gerbėjus bent kas tris mėnesius pamaloninti nauja daina. Pasak jo, „Viskas gerai“ pasaulį turėjo išvysti dar birželį, tačiau gimus dukrelei, darbai kiek sulėtėjo.

Vis dėlto šiandien su didžiausiu džiaugsmu atlikėjas skelbia – štai kūrinys, nuotaiką kelsiantis ir geras emocijas suteiksiantis ne tik vasarą.

„Daina – apie visų laukiamą savaitgalį. Penktadieniais sušukdavome „Pagaliau!“ ir laiką su bičiuliais, artimaisiais, mylimaisiais leisdavome smagiai – kam barai, vakarėliai, ežerai, kam voliojimasis ant smėlio ar žolės, kam aitvaro laidymas, kelionės ar laikas gamtoje“, – prisiminimais dalijasi atlikėjas.