Šį gruodį vieninteliam koncertui atgimstanti legendinė grupė „Karališka erdvė“ lietuviškos muzikos gerbėjams pristato naujieną – kartu su operos solistu Merūnu Vitulskiu įrašytą „Aš vėl esu toli“ (Tarp žemės ir dangaus) dainos versiją.

„Neįtikėtina, kad mūsų ankstyvoje jaunystėje sukurtos dainos yra populiarios ir šiandien – patys atsitraukėme nuo muzikos pasaulio, tačiau kūriniai jame liko veikti savarankiškai. Ypač jaudina, kad mūsų muziką kai kas atranda tik dabar – jaunesni žmonės jos klausosi kaip sau naujos ir aktualios“, – sako grupės vokalistė Neringa Levulienė.

„Man buvo šokas – su Neringa ir jos vyru draugaujame bendroje kompanijoje, kiek drauge yra atšvęsta vestuvių, krikštynų, net sunku suskaičiuoti. Tačiau, kai sulaukiau skambučio dėl „Tarp žemės ir dangaus“, negalėjau patikėti, kad mano draugai yra tie patys, kurių klausydavau paauglystėje. Po pokalbio puoliau juos guglinti, kokie slapukai! Su žmona Erika nutarėme, kad tai mums buvo didžiausias šių metų netikėtumas“, – juokiasi M.Vitulskis.