Šiemet projekte „Lietuvos balsas. Kartos“ triumfavusi jaunų vaikinų grupė „T3“ išleido savo pirmąjį lietuvišką singlą.

Tauragės vaikinai, kurie subūrė grupę būtent šiam projektui ir sužavėjo visą šalį, po pergalės aktyviai koncertuoja, kuria naujas dainas ir planuoja ambicingus žingsnius muzikinėje scenoje.

„Ši vasara mums buvo ypatinga. Dar ilgai po laimėjimo projekte gyvenome euforijoje. Tačiau per daug atsipalaiduoti sau neleidome, turėjome aiškius išsikeltus tikslus – kibome į darbus, repetavome, susikūrėme naujų dainų repertuarą bei pradėjome dirbti prie savo pirmojo singlo. Norėjome, kad jis būtų apie tai, kuo gyvenome, apie tai, koks buvo tikrasis mūsų laikas. Norėjome, kad šį kūrinį galėtų pajausti daugelis, kad jis primintų geriausias praėjusios vasaros dienas“, – sako „T3“ grupės nariai.

Su savo debiutiniu singlu Dovydas Petrošius, Ignas Novikovas ir Ovidijus Bugdinas nesiruošia sustoti – jų planuose pirmasis albumas ir ruduo, skirtas kūrybai.

„Norime toliau plėsti savo klausytojų auditoriją. Šį sezoną žadame aktyviai išnaudoti muzikos kūrybai ir įrašams. Užtikrintai einame link savo tikslo ir nuoširdžiai tikime, kad sunkiu darbu ir didžiule meile muzikai prasiskinsime kelią į visos Lietuvos širdis ir didžiąsias šalies arenas“, – užtikrintai sako T3.